Nieuws

Wushen praktijk voor acupunctuur was met een informatiestand aanwezig op de stoppen met roken bijeenkomst in het Ikazia ziekenhuis. De longarts hield een lezing over de mechanismen van de rookverslaving: de rol van de tabaksindustrie, de (kwalijke) rol van overheid en bedrijfsleven bij het instandhouden van het rookgedrag in een land. Nederland doet het qua roken slecht in Europa: hoe meer mensen stoppen met deze verslaving, hoe beter het is. Om je gezondheid te verbeteren en de kans op allerlei ziekten te verminderen is het van het allergrootste belang om te stoppen met roken.

De gouden truc om te stoppen met roken is het bewust ervan zijn dat roken aangeleerd gedrag is, en aangeleerd gedrag is moeilijk af te leren. Om te stoppen is dus een plan nodig, dat rekening houdt met alle facetten van het gedrag. Wanneer rook je? Waarom?

Acupunctuur en intensieve persoonlijke begeleiding bij het maken van een plan en het aanleren van nieuw gedrag kan ook u helpen om eindelijk van uw rookverslaving af te komen. Nederland stopt met roken! Doet u ook mee? Maak een afspraak!

 

Reacties zijn gesloten.