Kwaliteit en licenties

Wij zijn aangesloten bij Zhong – de Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze beroepsvereniging stelt hoge eisen aan het lidmaatschap. Zhong therapeuten moeten aan hoge opleidings- en bekwaamheidseisen voldoen. Ook moeten er jaarlijks verschillende bijscholingen worden gevolgd om het kennisniveau op peil te houden. Door dit lidmaatschap weet u dat u met een erkende en veilig werkende therapeut te maken hebt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-Zhong-compleet.png

De koepel KAB vertegenwoordigt de bij haar aangesloten beroepsverenigingen bij de overheid, zorgverzekeraars en andere stakeholders. Tevens waarborgt de koepel KAB de kwaliteit van de leden. U kunt dan ook zeker zijn van een goed gekwalificeerde therapeut wanneer u voor een behandeling naar een van de bij de koepel KAB aangesloten therapeuten gaat.

Met de komst van de Wkkgz waaraan ook therapeuten die werkzaam zijn in het complementaire veld, moeten voldoen heeft de KAB besloten om een eigen Geschilleninstantie op te richten, die door het ministerie van VWS is erkend. Zo voldoen alle aangesloten therapeuten ook aan deze wet.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kab_logo_top.png

Sommige verzekeringen maken een onderscheid tussen artsen en niet-artsen. Wij zijn geen artsen.

  • KvK nummer van de praktijk is 68001347
  • AGB code praktijk: 90062991
  • AGB zorgverlener: 90047314
  • Zhong registratie: 2208710121331

Reacties zijn gesloten.