Kwaliteit en licenties

Wij zijn lid van de beroepsverenigingen Zhong en RBCZ. Deze beroepsverenigingen stellen hoge eisen aan het lidmaatschap, zoals frequente bij- en nascholingen. Door dit lidmaatschap weet u dat u met een erkende en veilig werkende therapeut te maken hebt.

zhong-logo

Zhong
Wij zijn aangesloten bij Zhong – de Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Zhong therapeuten moeten aan hoge opleidings- en bekwaamheidseisen voldoen. Ook moeten er jaarlijks verschillende bijscholingen worden gevolgd om het kennisniveau op peil te houden

logo rbcz

RBCZ
Daarnaast zijn we lid van de  RBCZ. De RBCZ  is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.Alleen therapeuten op HBO-niveau worden geregistreerd in het openbare register van RBCZ. Zij mogen de beschermde titel voeren Registertherapeut BNG®. Deze titel is vastgelegd bij het Benelux Merkenbureau. Door dit lidmaatschap val ik ook onder het onafhankelijke tuchtrecht voor Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg.
Voor meer informatie hierover bezoek de website van RBCZ.

logo_kab

Sommige verzekeringen maken een onderscheid tussen artsen en niet-artsen. Ik ben geen arts.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.