afvallen met acupunctuur

Op straat ziet u weinig dikke Chinese mensen. En ook met het ouder worden blijven de meeste Chinese mensen slank. Het geheim: afvallen met acupunctuur. Gezond eten en goed bewegen. Het andere geheim is het gebruik van chinese geneeswijzen. Acupunctuur houdt meer in dan alleen het zetten van naalden. Het kijkt naar jouw lichaam, wat er uit balans is en waarom je teveel eet. Eet je juist weinig en kom je daar veel van aan? Eet je uit onrust, stress of heb je altijd een hongergevoel? Met acupunctuur kunnen deze problemen worden aangepakt. Het brengt je lijf, geest en spijsverteringssysteem terug in balans. Hierdoor val je af en heb je minder trek in (ongezond) voedsel.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak kunt u altijd even bellen of whatsappen met: 06-11 10 13 67. Of stuur een email naar lingzhi010@gmail.com

Bloedsuikerspiegel
Een probleem bij het afvallen is vaak een sterk wisselende bloedsuikerspiegel. Als uw bloedsuikerspiegel daalt, zal uw lichaam gaan schreeuwen om voedsel, en met name om zoet voedsel. Dan stijgt de bloedsuikerspiegel weer snel en voelt u zich weer goed. Maar even daarna voelt u zich weer slap, trillerig en geïrriteerd en moet u weer iets eten. Op die manier is het natuurlijk erg moeilijk om minder zoetigheid te eten en veel mensen merken ook dat dit ze niet lukt.Door het toepassen van acupunctuur kan de bloedsuikerspiegel stabieler blijven waardoor u minder behoefte krijgt aan eten. Ook zult u merken dat u meer energie krijgt.

Een wisselende bloedsuikerspiegel wordt meestal toegeschreven aan een te zwak werkende Miltmeridiaan. Deze moet zorgen voor de spijsvertering en het verwerken van de voeding tot energie.De Miltmeridiaan werkt nauw samen met de Maagmeridiaan, die vaak gaat overwerken als de Milt zwak is. Een te sterk werkende Maagmeridiaan kan zich uiten in een grote honger.

Verbrandingsvuurtje
Degenen die al heel weinig eten en toch niet afvallen, hebben naast een zwakke Miltmeridiaan ook last van een zwakke Niermeridiaan, die moet zorgen dat het verbrandingsvuurtje in het lichaam goed moet blijven branden. Er is dan te weinig Yang energie waardoor er te weinig verbrand wordt.

Al deze aspekten worden bekeken en behandeld bij de acupunctuur afvallen waardoor het een stuk makkelijker wordt om af te vallen. Ook zal deze kennis helpen bij het samenstellen van een voor uw situatie optimale voeding. Als u meer wilt weten over de Chinese benadering van afvallen kunt u contact opnemen met Lingzhi praktijk voor acupunctuur Rotterdam

Acupunctuur afvallen ? Is dat voor mij een oplossing?

U bent niet de enige die deze vraag stelt want overgewicht blijkt een steeds groter probleem te worden. Mede doordat het tegenwoordig heel gewoon is om te snoepen, te snacken en te snaaien.

De afslank industrie is hier vol op gesprongen. Afslankpillen, theetjes, diëten, weightwatchers, trainingsprogramma’s, liposuctie, maagbandjes, fitness, tv programma’s, enz. Alles om af te vallen.

Maar, het overgrote deel van de mensen die meedoen aan die afval behandelingen, valt wel af en soms erg veel, maar, in hetzelfde tempo waarin men afviel, is men ook weer te zwaar geworden. Vaak nog zwaarder dan voorheen.

Jojo-effect
Het terugkeren naar overgewicht is zeer eenvoudig. Na drie maanden van diëten, hunkeren de meeste mensen naar een normale maaltijd. Weer eens lekker eten. Door het dieet vallen de meeste mensen wel af, maar verder verandert er niets. Waarom is men te zwaar geworden? Soms door medicijnen, maar meestal doordat men te veel eet. Om af te vallen moet men minder eten, om niet weer zwaarder te worden moet men dus niet weer meer gaan eten.

Dit klinkt gemakkelijker dan het is. De maag, zie het als een soort ballon, wordt, door te eten, gevuld. Er wordt wat maagzuur aan de voeding toegevoegd en dan kneedt de maag het eten. In het verleden is de maag regelmatig opgerekt door een te grote hoeveelheid eten. Het gevolg: U krijgt steeds later het seintje uit de maag: stoppen, ik zit vol.

De beste manier om af te vallen is dan ook: gezonde nieuwe eetgewoonten ontwikkelen en deze de rest van uw leven volhouden. Wij helpen u graag bij een nieuwe gezonde start.

Afspraak maken:
Lingzhi acupunctuur, tel en whatsapp: 06-11 10 13 67 email: lingzhi010@gmail.com

 

Reacties zijn gesloten.