Wushen acupunctuur Rotterdam

Acupunctuur Rotterdam is gespecialiseerd in acupunctuur bij  vermoeidheid, burn-out, depressie, hoofdpijn, migraine en slaapproblemen.

Als je aan een willekeurig iemand vraagt wat het belangrijkste is in zijn of haar leven dan krijg je in vrijwel alle gevallen als antwoord: mijn gezondheid. En dat gezondheid zo belangrijk is, merk je vooral op het moment dat je ziek wordt. Alles staat dan even stil.

Evenwicht
Acupunctuur is van oudsher gericht op het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van ziekte. De kunst van gezondheid is het bewaren van evenwicht. De koorddanser op het dunne koord beweegt mee, van links naar rechts, van achter naar voren. Evenwicht is niet iets statisch. Zowel jezelf als je omgeving veranderen immers continu. Je wordt ouder, de seizoenen veranderen, je emoties veranderen, je lichaam verandert. Bij ziekte is het evenwicht verstoord: je bent uit balans.

Met acupunctuur proberen we die balans op een natuurlijke manier weer te herstellen. En gelukkig is dit in veel gevallen mogelijk. Als u gezondheidsproblemen heeft, wacht niet te lang met het zoeken van medische hulp. Klachten gaan vaak niet vanzelf over en kunnen verergeren.

Overigens vinden we dat Westerse en Oosterse geneeswijzen hierbij prima samengaan en elkaar kunnen aanvullen.

Uw eigen gezondheidsvragen
Wilt u weten of acupunctuur ook voor uw gezondheidsvragen geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Wij snappen dat acupunctuur soms best een hoge drempel is. Een vrijblijvend telefonisch gesprek of bezoek aan de praktijk kan daarom altijd (wel op afspraak).

Ook ’s avonds en in het weekend open (op afspraak)
Wij streven ernaar de drempel ook te verlagen door met flexibele openingtijden te werken. In overleg zijn we daarom ook regelmatig ’s avonds en op zaterdag open. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, laat dit dan weten.  Ook per whatsapp zijn we prima bereikbaar: 06-11101367

Erkenning door zorgverzekeraars
Wij zijn lid van de beroepsverenigingen Zhong en RBCZ. Deze beroepsverenigingen stellen hoge eisen aan het lidmaatschap, zoals frequente bij- en nascholingen. Door dit lidmaatschap weet u dat u met een erkende en veilig werkende therapeut te maken hebt.

Verzkeringsmaatschappijen vergoeden een deel van de kosten van een consult vanuit de aanvullende verzekering.

Acupunctuur Rotterdam Zuid | Wu Shen

Wij delen onze praktijk met Lingzhi praktijk voor acupunctuur Rotterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.