Contact

Telefoon – SMS – Whatsapp:
06 – 11 10 13 67

E-mail:  acupunctuur@wushen.nl

Openingstijden:
Ma-Vr. 9.00 – 17.30 uur
’s avonds en op zaterdag in overleg. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Geen gehoor?
Als ik bezig ben met een behandeling neem ik de telefoon niet op.  Uw telefoontje wordt dan beantwoord door een collega of de voicemail.  Als u uw naam,  uw telefoonnummer en een boodschap inspreekt, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Buiten de openingstijden wordt uw telefoontje meestal beantwoord door de voicemail. U kunt dus ook ’s avonds en in het weekend een boodschap achterlaten. Een email sturen naar acupunctuur@wushen.nl kan natuurlijk altijd.

Praktijkadres:
Randweg 21, 3074 BH  Rotterdam
(Hillesluis, Feijenoord, Acupunctuur Rotterdam-Zuid, ook Charlois, Tarwewijk, Carnisselande, IJsselmonde, Sportdorp, Vreewijk, Bloemhof, Lombardijen, Randweg). Wij delen onze praktijk met Lingzhi praktijk   Rotterdam

Ligging en bereikbaarheid:
Tram: De praktijken liggen op 2 minuten loopafstand van tramhalte Randweg. Tramlijnen 2, 20 en 25 stoppen hier. Winkelgebied Beijerlandselaan / Groene Hilledijk (supermarkt Dunya) liggen om de hoek.  Bus 77 (Katendrecht – Zuidplein) stopt voor de deur.

Komt u met de auto, besef dat parkeergelegenheid – net zoals vrijwel overal in Rotterdam – schaars is, houd rekening met wat zoeken. Aan onze kant van de Randweg kunt u gratis parkeren, aan de overkant moet u betalen.

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.